Open zomeravond schaak op maandag

Beste leden van de Buurt- en Speeltuinvereniging Amsterdam Zuid,

Sinds enkele jaren biedt de speeltuinvereniging op maandagavond ruimte aan EsPion. Een schaakclub die onlangs haar 10 jarig bestaan heeft gevierd, maar enkele onderdelen bestaan al meer dan 100 jaar! Een club waar naast de soms felle strijd op de 64 velden gezelligheid de boventoon voert.

De hele zomer wordt er volop doorgespeeld. Vanaf 17 juni gaat de Zomercompetitie van start, er zijn dan elke maandagavond twee partijen met een bedenktijd van een half uurtje per persoon. Of je nou een beginnende speler bent of al meer ervaren; bij EsPion tref je schakers van verschillende niveaus. De zomercompetitie is vrij te bezoeken, dus ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd.

Naast de senioren zijn we sinds afgelopen seizoen gestart met een jeugdafdeling voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na de zomervakantie hebben wij weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Meer weten over EsPion? Neem eens een kijkje op onze website: www.espion.nl. Heb je vragen neem dan contact op met voorzitter Ric Wieringa via voorzitter@espion.nl of 06-22450620. Als je een avondje vrijblijvend wil komen kijken kan je gewoon langs komen. Je kan meteen meespelen als je vóór 19.45 aanwezig bent, dit in verband met de indeling.

Hopelijk Tot gauw!

Schaakvereniging EsPion