Bewoners samen actief

Bewoners samen actief

Bewoners samen actief brengt volwassenen met elkaar in contact om samen leuke dingen te doen.

Club details

Bewoners Samen Actief is een club senioren, waarvan de meesten boven de 80 jaar zijn met als uitschieter Jorien Blanes (ook wel bekend als Jopie) oud 95 jaar! Het is een initiatief van buurtbewoners, de werkgroep Sociale Vernieuwing en wordt geholpen door het stadsdeel. Elke week komen we in het Speeltuingebouw gezellig bij elkaar om te scrabbelen en te sjoelen. Daarnaast organiseren we regelmatig dagtochten en lunchen we 2X per jaar, de laatste jaren in het poffertjes- en pannenkoekenrestaurant Carrousel op het Weteringcircuit.

voor wie

Voor alle “volwassen” buurtbewoners.

door wie

Corrie van Egdom

wanneer

Donderdag van 13.00 tot 17.00 uur in het speeltuingebouw aan de Gaaspstraat 8.

kosten/contributie

10 euro per jaar.
Voor deelname aan dagtochten betalen deelnemers doorgaans 2/3 van de prijs.

contact/informatie

020 6440866 (Corrie van Egdom)