Tekenen en Schilderen

De Speeltuinvuist biedt diverse teken- en schilderclubs in ons clubgebouw aan. Deze vinden plaats op dinsdagochtend en –middag en vrijdagochtend. De buurtgenoten en leden gaan gezamenlijk aan de slag en etaleren hun artistieke talenten verkregen onder leiding van een professionele schilder(es). De resultaten zijn verbluffend; de jaarlijkse georganiseerde galerie is het bezoeken meer dan waard.

De deelnemers werken naar eigen kunnen en merken in de loop der tijd dat ze meer durven en beter gaan kijken. De angst voor het blanco vel of doek verdwijnt en de resultaten worden steeds beter. Bovendien beleeft iedereen er erg veel plezier aan.

De wekelijkse teken- en schilderles heeft al veel mooi werk opgeleverd. Het resultaat kan sinds de zomer van 2009 elk jaar bekeken worden; het speeltuingebouw wordt dan omgetoverd in een galerie.

Voor wie

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom.

Door wie

Diversen docenten afhankelijk van het dagdeel.

Wanneer

Dinsdagochtend en -middag, en vrijdagochtend.

Kosten/contributie

Materiaalvergoeding afhankelijk van het dagdeel, naast de jaarcontributie van de speeltuinvereniging (€ 12,00).

Contact/informatie

Speeltuingebouw: 020 6440866 

info@bsvaz.nl