Tekenen en Schilderen

Tekenen en Schilderen

Als BSV Amsterdam Zuid hebben wij diverse teken- en schilderclubs in ons clubgebouw en wel op dinsdag ochtend en –middag, woensdagavond en vrijdagmorgen. De Buurtgenoten en leden gaan gezamenlijk aan de slag en etaleren hun artistieke talenten verkregen onder leiding van een professionele schilder(es). De resultaten zijn verbluffend – de jaarlijkse georganiseerde galerie is het bezoeken meer dan waard.

Club details

De deelnemers werken naar eigen kunnen en merken in de loop der tijd dat ze meer durven en beter gaan kijken. De angst voor het blanco vel of doek verdwijnt en de resultaten worden steeds beter. Bovendien beleeft iedereen er erg veel plezier aan.

De wekelijkse teken- en schilderles op boven genoemde dagen heeft al veel mooi werk opgeleverd.

Het resultaat kan sinds de zomer van 2009 elk jaar bekeken worden – het speeltuingebouw wordt dan omgetoverd in een galerie.

voor wie

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom.

door wie

diversen docenten afhankelijk van het gekozen dagdeel

wanneer

Op diverse dagdelen.

kosten/contributie

variabel afhankelijk van het dagdeel (materiaalvergoeding).

Contact/informatie

020 6440866 (Speeltuingebouw) welke u vervolgens in contact brengen van de juiste clubvertegenwoordiger.