Gezocht: Vrijwilligers

Speeltuinvereniging De speeltuin Vuist bestaat dit jaar 100 jaar en is voor vele generaties een begrip in Amsterdam Zuid, de Rivierenbuurt en omgeving. Ons ledenaantal staat nu op bijna 500 leden. Ook het aantal bezoekers aan de speeltuin is gestegen de afgelopen jaren.

Onze organisatie draait op vrijwilligers. Wij zijn opzoek naar mensen die ons mee willen helpen. Er is altijd wel wat te doen bijvoorbeeld klussen, schoonmaken en onderhoud. Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud. Ook daar zijn mensen voor nodig.

Vanaf 6 april gaan wij open voor ToGo, hiervoor zijn we per direct op zoek naar vrijwilligers die minimaal 1 middag een bardienst kunnen draaien. Voorwaarden om vrijwilliger bij ons te worden zijn er niet. Wel vragen wij om een VOG, mocht je deze niet in bezit hebben, willen wij graag in onze vrijwilligers investeren en deze vergoeden, ook voor eventueel een cursus BHV en EHBO. Betrouwbaarheid wordt wel op prijs gesteld. Het werk is geheel op vrijwillige basis. Hier staat dan ook geen vergoeding tegenover, maar wel veel gezelligheid en het bieden van een veilige speelplek voor de kinderen. Interesse? Neem contact op met telefoonnummer 020 644 08 66, stuur een mail naar bsvaz@live.nl of kom gerust eens langs op de Gaaspstraat 8. Hulp is welkom want: zonder vrijwilligers, geen Speeltuinvereniging.