In Memoriam, Vera van de Meulen

Vera van de Meulen 1957 – 2017

We waren haar al enige tijd kwijt. Ongewild werd Vera uitgedaagd door een sluipende maar verwoestende ziekte. Donderdag 16 november ontvingen wij het bericht dat zij dit gevecht verloren had en het leven had verlaten.
Vera was 20 jaren onze Sensei op de donderdag avond Dojo. Een talentvolle judo vrouw die na haar nationale en internationale successen haar grootste succes behaalde met onze speeltuin kinderen. Zij leerde onze kinderen zelf vertrouwen en eigen waarde te verkrijgen door de judo sport te beoefenen zoals het hoort.
Vera was jaren het gezicht van Judo bij bsv Amsterdam Zuid, bescheiden maar kordaat en technisch begaafd. Zoals Vera was, wens je ieder mens toe, dan hadden wij een heerlijke wereld. Haar missen is een te zwak werkwoord.

 

Het bestuur van De Speeltuinvuist.