Activiteiten Speeltuin

Activiteiten Speeltuin

Leuke activiteiten in de speeltuin. Voor jong en oud is en altijd wat te doen. Kom gerust eens een kijkje nemen of doe gezellig met ons mee.

Fotoalbum

 

Club details

De afgelopen jaren zijn er verschillende rommelmarkten in de speeltuin gehouden.
De opbrengsten hiervan zouden we besteden aan kinderactiviteiten. We hebben hier een start mee gemaakt. Na het aanschaffen van klein spelmateriaal in de afgelopen periode hebben we op woensdag 31 juli 2013 een water en spel middag georganiseerd in de speeltuin en na afloop een barbecue. Een zonnetje en 23 graden, prima weer. Het zwembad gevuld, de stormbaan opgeblazen, het spelmateriaal klaargezet.

De kinderen konden zich van te voren opgeven om mee te doen en tegen half twaalf waren er zo een 30 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Eerst buiten een broodje eten met zijn allen en daarna was het tijd om te spelen in het zwembad, op de 11 meter lange stormbaan, onder de sproeier, een spelletje mee te doen, met spelmaterialen te spelen. De hele middag hebben de kids zich vermaakt. 

Oh. Oh, tegen half vijf kwamen de boze wolken en ging het toch even regenen. Maar de barbecue van Peter en Arno stond droog en we hebben toen binnen gegeten. Alle kinderen en begeleiders hebben gesmuld van de worstjes, sate, hamburgers en salades.

Nog even buiten spelen en tegen half zeven werden de kinderen weer opgehaald. Ook deze dag hebben vrijwilligers zich ingezet om te helpen.
Rianne, Ria, gasten Kim en Trina uit Denemarken, Barbara, Arno, Sonja M, Omar, Donavan. Nesla, en Peter dank jullie wel.
Een goede besteding van de rommelmarkt opbrengst. Een dag voor herhaling vatbaar!

Een speel en watergroet, Corrie en Gerrie