Gezocht: Speeltuinmedewerker Sociaal Cultureel werker/Pedagogisch medewerker voor (16 of 20 uur)

Als Pedagogisch of Sociaal Cultureel medewerker heb je een passie voor het werken met kinderen. Ook plezier hebben in je werk vind jij erg belangrijk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zet het welzijn van de kinderen voorop. Ben jij klantgericht en dienstverlenend ingesteld en beschik jij over uitstekende sociale vaardigheden? Dan pas jij bij De Speeltuinvuist! Voor onze speeltuinvereniging zoeken wij een Sociaal Cultureel of Pedagogisch medewerker, voor minimaal één jaar. Een verlenging is daarna eventueel mogelijk.

Hoe ziet de functie en opdracht er verder uit?

Als speeltuinmedewerker ben je verantwoordelijk voor de openstelling van de speeltuin. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt in de speeltuin en dat het een leuke en fijne plek is en helpt kinderen om samen te spelen. Verder hou je je bezig met de volgende dingen:

• Je werft en begeleidt ouders en vrijwilligers bij het uitvoeren van de activiteiten;
  • Je verbindt jeugd, ouders, buurtbewoners en andere actieve buurtgroepen en partners met elkaar.
  • Je bevordert het Vreedzaam samen spelen in de speeltuin en werkt samen met de omliggende scholen;
  • Je stimuleert kinderen om zelf zorg te dragen voor de speeltuin en activiteiten;
  • Denkt mee over buurtactiviteiten en speelt een belangrijke rol in het organiseren hiervan.
  • Houdt overzicht tijdens activiteiten en in de speeltuin.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die klantgericht en dienstverlenend is ingesteld. Je bent zeer vaardig in het stimuleren van de doelgroepen tot participatie en je laat de talenten van mensen naar boven komen. Je snapt als geen ander wat een veilige omgeving inhoud en in het verlengde hiervan beschik je over sociale vaardigheden voor het om kunnen gaan met bezoekers die zich niet-coöperatief opstellen. Het organiseren van activiteiten dat is met jouw creativiteit en sportiviteit geen enkel probleem!

Verder:

• Je beschikt over een MBO diploma niveau 4 in de richting van sociaal cultureel of pedagogisch;
  • Je neemt initiatief en bent in staat om je ideeën te realiseren;
  • Je hebt een activerende en samenwerkende houding en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerst methodische en organisatorische vaardigheden;
  • Je beschikt over EHBO/ BHV diploma;
  • Een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag is een vereiste voor deze functie.

Wat bieden wij?

• Een uitdagende, zelfstandige functie in een dynamische omgeving met leuke collega’s;
  • Alle ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen;
  • Een aanstelling voor 16 of 20 uur per week voor één jaar. Verlenging is daarna mogelijk. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag;
  • Afhankelijk van relevante diploma’s en werkervaring een passend salaris conform CAO Sociaal Werk, schaal 6 (min. € 2.291,- en max. € 3.279,-) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget, Loopbaanbudget, korting op je zorgverzekering, deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn, flexibele werktijden en een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik;

Over De Speeltuinvuist

Speeltuinvereniging De Speelvuist/BSV Amsterdam Zuid organiseert sinds 1921 clubs en activiteiten en is de oudste en nog steeds bloeiende welzijnsinstelling in de Rivierenbuurt.

Onze speeltuin is een kleurrijke vereniging actief in Amsterdam Zuid. We zijn actief op het gebied van jeugdwerk, jongerenwerk en ouderenwerk. Dat doen we door de inzet van professionals in de wijk, samen met vrijwilligers en betrokken bewoners. Samen organiseren we activiteiten die het leven leuker, gemakkelijker en mooier maken.

Overtuigd? Solliciteer!

Solliciteer vóór 9 april 2021 via info@bsvaz.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Je ontvangt zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum een terugkoppeling op jouw sollicitatie.