Gezocht: Penningmeester (vrijwilliger)

Speeltuinvereniging De speeltuin Vuist bestaat dit jaar 100 jaar en is voor vele generaties een begrip in Amsterdam Zuid, de Rivierenbuurt en omgeving. Ons ledenaantal staat nu op bijna 500 leden. Ook het aantal bezoekers aan de speeltuin is gestegen de afgelopen jaren. Per direct zijn wij op zoek naar een penningmeester. Wat zijn de taken: het doen van de betalingen en het overzichtelijk bijhouden daarvan, het maken van begrotingen en afrekeningen, het aanvragen van subsidies en het afleggen van verantwoording, samen met het bestuur een financieel beleid formuleren. Het kost gemiddeld ongeveer 4 uur per week.

De penningmeester hoeft geen boekhouding bij te houden. Dat gebeurt door een professioneel administratiekantoor dat ook de salarisadministratie. Het werk van de penningmeester is geheel op vrijwillige basis. Hier staat dan ook geen vergoeding tegenover, maar wel veel gezelligheid en het bieden van een veilige speelplek voor de kinderen. Interesse? Neem contact op met telefoonnummer 020 644 08 66, stuur een mail naar bsvaz@live.nl of kom gerust eens langs op de Gaaspstraat 8. Hulp is welkom want: zonder vrijwilligers, geen Speeltuinvereniging.